Overweegt u uw schip te verkopen, dan komt u voor een aantal keuzes te staan.
Met welke makelaar u in zee gaat en in welke regio u uw boot het best kunt aanbieden bijvoorbeeld.

BestBoats heeft inmiddels een aantal verkooplocaties, waaronder Ophoven (België) , Well (Noord-Limburg) en Berlijn (Duitsland) , allemaal centraal gelegen aan of rondom water, en op een geringe afstand van het Duitse Ruhrgebied, het Belgische achterland, Nederland en Scandinavië. Ideale locaties, bereikbaar voor een groot publiek. Dat een makelaar betrouwbaar moet zijn en veel ervaring dient te hebben is van zelfsprekend. Echter, veel makelaars werken passief. Voor u als verkopende partij is het, zeker in deze tijd, van belang om de markt actief te benaderen. Alleen het plaatsen van wat foto's op internet is niet meer afdoende.

BestBoats daarentegen beoordeelt en taxeert uw boot voor een gedegen verkoopanalyse. Vervolgens bepalen wij in overleg met u een verkoopstrategie, met als basis de courantheid en de daaraan gekoppelde marktwaarde. Na uw akkoord op deze verkoopstrategie stellen wij een bemiddelingsopdracht op voor een periode van 6 maanden.U meert uw schip af aan onze verkoopsteiger en vervolgens nodigen wij geïnteresseerden persoonlijk uit voor een presentatie.

Deze 'kopers' komen uit onze database met personen die op zoek zijn naar een schip als het uwe. Van elk schip wordt een professionele fotoreportage gemaakt en, indien van toepassing, een videobrochure (commercial) opgenomen. Deze worden in meerdere talen via internet verspreid. Tevens zal het jacht worden gepresenteerd op en in diverse nationale en internationale sites en watersportbladen.

"Het BestBoats team zal zich maximaal inspannen
om tot een succesvolle verkoop te komen!"

Inruil van een schip
Wanneer wij voor uw schip een koper hebben gevonden die nog een boot moet verkopen/inruilen, zullen wij dat met u bespreken. Heeft u daar zelf geen interesse in, dan bestaat de mogelijkheid dat BestBoats het schip voor haar rekening en risico zal inruilen. Zo heeft u de verkoopsom weer beschikbaar voor andere investeringen.

Uw boot verkopen?
Maakt u eens een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch