Specificaties:

Algemeen

Besturing
Onder de kap
Ramen
Mahoniehouten raampartij inclusief veiligheidsglas
Overig

Het voorschip wordt benut als kajuit die ruimte biedt om gezellig te zitten. Door de aanwezigheid van een tweepersoons bed is deze kajuitsloep ideaal om op te overnachten. De aanwezigheid van een afsluitbare toiletruimte biedt u comfort. In het interieur zijn mahoniehouten accenten verwerkt en er is sfeerverlichting aanwezig. 


Accommodatie

Kooktoestel & brandstof
Hofftech
Overig

Het achterschip van de GS Cruiser 25 heeft een ruime rondzit met comfortabele, hoge rugleuningen waar men gezellig met familie of vrienden kan zitten. In de kajuit van deze Cruiser 25 zit een keukenblok met opbergruimte. 


Motor, electra, water

Vermogen
42 Pk
Aantal identieke motoren
1x
Voortstuwing
3-blads
Walstroom
220v met 15 meter verlengsnoer
Overig

In het midden van de boot vindt u een 4 cilinder Vetus dieselmotor  in een goed geïsoleerde motorruimte. Ook beschikt de boot over een boegschroef, die het manoeuvreren makkelijker maakt. Het speciaal ontworpen onderwaterschip heeft uitstekende vaareigenschappen en is zeer stabiel. 


Uitrusting

Zwemtrap
RVS zwemtrap voorzien van teak treden
Overig

Aan de achterkant van deze cruiser is een ruim zwemplateau met RVS zwem-trap aanwezig. RVS handrailing op de kajuit. Dakluik op cabin.


Veiligheid

CE-normering
Deze sloep is ontworpen om te opereren in windsterkten tot 6 Beaufort op de schaal van Beaufort de daarbij behorende golfhoogte tot 2 meter.

GS CRUISER 25

€ 64.750,- sloep GS cruiser 25, in nieuwstaat, zeer weinig vaaruren
Bouwjaar: 2019
Slaapplaatsen: 2
Ligplaats: In verkoophaven
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch