Specificaties:

Algemeen

Besturing
Teak stuurwiel 700mm met rvs beslag
Ramen
Dubbel glas, 100% thermische onderbreking
CE
Ontworpen voor lange reizen waarbij de windkracht meer dan 8 op de schaal van Beaufort kan bedragen en de golfhoogte meer dan 4 meter kan zijn zonder dat het schip daardoor in de problemen kan komen, bijvoorbeeld op de oceanen.
Overig

- Het stabilisatiesysteem bestaat uit twee vinnen die aan de zijkant van het onderwaterschip zijn bevestigd. Deze worden bediend met behulp van een bedieningspaneel in het stuurhuis. - Securit veiligheidsglas in alle ramen. - Doorvaarhoogte    •   Mast        545cm

  •   Variotop   415cm

  •   Stuurhuis 350cm

- Het NAIAD Model 252 Fin Actuator Assembly is ontworpen voor efficiëntie, vermogen en robuuste betrouwbaarheid. Het model 252 is gebouwd om lang mee te gaan en is vrijwel onderhoudsvrij.


Accommodatie

Gordijnen
Beige
TV
3x samsung tv model KDL-26EX320 1x gastenhut, 1x in de salon met liftsysteem, 1x master bedroom
Kooktoestel & brandstof
Miele H50330BM
Overig

- TechniStar S2 digitale HDTV-satellietontvanger.- Wasmachine/droger Miele WT2780   814kWh.- Luidsprekers Visaton.- Matrassen type Combi-spring 14cm - Vaatwasmachine Miele G4570 geïntegreerd in pantry (240V). Inhoud 9 maatcouverts.- Stuurhuis voorzien van volledige kersenhouten betimmering. - Ruime kleerkasten in voor en achterkajuit met kastverlichting.- Attractieve barkast in de salon inclusief "Linssen Yachts" glazenset.- Sfeervolle trapverlichting in alle traptreden van het interieur.- TV aansluiting met 240V wandcontactdoos.- WL510 WiFi router inclusief antenne op de mast.  


Motor, electra, water

Draaiuren
Circa
Watersysteem
Automatisch boordwater druksysteem.
Warm water
Boiler 75 liter
Walstroom
240V/16A. Walstroomkabel 25m
Watertankmeter
Vetus
Overig

- Speciale geluidsarme 4-blads propellers- De machinekamer is uitgevoerd met een integraal ontdreunings en absorbtiepakket samengesteld uit een selectie van effectieve isolatiematerailen.- Automatisch blussysteem ingebouwd in machinekamer.
Navigatie en electronica

Overig

- Stuurstand uitgevoerd met een elektronisch morsebediening "Mathers Micro Commander" 


Uitrusting

Ankerlier
Met afstandbediening. Lewmar V-series type V4/V5
Stootwillen, lijnen
Volledige set
Zwemtrap
Gepolijste RVS zwemtrap geïntegreerd aan zwemplateau voorzien van massieve teak treden met gefreesde antislip profielen.
Zeerailing
Gepolijst RVS zeereling. Boegopening afsluitbaar met geïntegreerd klapstuk.
Overig

- Hydraulisch passerelle Opac Mare in hoogglans gepolijst RVS 316, tweedelig uitschuifbaar tot 2450mm. Voorzien van automatische handreling, teak loopgedeelte en afstandbediening hefcapaciteit 260kg. - Origineel Linssen teakdek op voordek, gangboorden en achterdek, inclusief teak treden van de opstap gangboord/ achterdek. 


LINSSEN 500 GRAND STURDY VARIOTOP MKII

€ 949.500,- Linssen 500 Grand Sturdy Variotop MKII, meer informatie volgt!
Bouwjaar: 2012
Slaapplaatsen: 6
Ligplaats: Boulevard Nautique
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch