Specificaties:

Algemeen

Rompvorm
Rondspant met waaiersteven.
Besturing
Het schip is uitgerust met een hydraulisch bekrachtigd besturingssysteem, bestaande uit een stuurwiel en een hydraulische pomp met hydrauliektank en schakelventielen in de motorkamer en een elektrische gashendel voor de beide motoren.
CE
Ontworpen voor lange reizen waarbij de windkracht meer dan 8 op de schaal van Beaufort kan bedragen en de golfhoogte meer dan 4 meter kan zijn zonder dat het schip daardoor in de problemen kan komen, bijvoorbeeld op de oceanen.
Overig
  • Strak geplamuurd en volledig in 2 compontenten Alexseal verfsysteem gespoten door Bonsink Yacht Painters B.V. te Zwartsluis. 

  • Onderwatersysteem; epoxysysteem en Megayacht Imperial antifouling, binnenzijde met interieurcoat Mascoat DTM.

  • Kuip, dekken en zwemplateau met antislipcoat afwerking.

Accommodatie

Materiaal, kleuren
Zeer chique en luxe gelakte massieve notenhouten betimmering uit Europa met een zeer luxe beige lederen bekleding met diamant stiksel en massief eiken houten vloerdelen, elektronische vergrendeling van lades en deuren en een elektrische tafelpoot in het salon.
Gordijnen
Ocean Air Blinds door de gehele boot
Verblijfsruimtes
RVS afwerking en details.
Slaapplaatsen
Eigenaarshut in voorkajuit met Frans bed, gastenhut met 2- persoonsbed, natte cel met wastafel en douche, toiletruimte met wastafel en elektrische toilet, zithoek met U-bank en bureaumeubel, kombuis, salon/ stuurhuis met L-bank, bergmeubel met tv-lift en 4 openslaande klapdeuren naar open kuip met ruimte opbergruimte in lazaret en bakskisten.
TV
1 Bang & Olufsen Beovision Horizon 40"4K televisie met lift in de woonkamer en 1 Bang & Olufsen Beovision Horizon 40" 4K televisie met lift bij de dinette inclusief volautomatische satelliet (CanalDigital), 2x TV6 dome in navigatiemast. 2 BeoRemote One BT.
Kooktoestel & brandstof
Miele inductie
Overig
  • Ledverlichting door het gehele schip en kuip 

  • Isolatie leefruimte Mascoat DTM

  • Isolatie machinekamer/ bilges/ lazaret Mascoat Off White RAL 9010, machine extra afgewerkt met 10cm steenwol en geperformeerde aluminium plaat, vloer afgewerkt met aluminium traanplaat en een aluminium deur

  • Op dit jacht is een Miele Espressomachine aanwezig

  •  

 


Motor, electra, water

Vermogen
170 pk
Brandstoftank aantal
Dieseltank geïntegreerd in de romp 2x 1000 liter
Koeling
RVS 316 watergekoelde uitlaat
Voortstuwing
5-blads bronzen schroef, RVS watergesmeerde schroefas
Warm water
Voor het warme water is een Kabola verwarmingssysteem met tapwaterfunctie geïnstalleerd in de motorruimte. De Kabola functioneert op diesel en 230V AC met 3 bedieningszones
Watertank & materiaal
Watertank geïntegreerd in de romp 2x 800 liter
Vuilwatertank & materiaal
Grijs & zwart watertanks geïntegreerd in de romp 2x 340 liters

Navigatie en electronica

Overig

Dit jacht is voorzien van WiFi - draadloze router die fungeert als mobiele WiFi-hotspot, op afstand regelen en aflezen.


Veiligheid

CE-normering
Het bewijs van conformiteit (CE) is gebaseerd op de Europese Richtlijn Pleziervaartuigen 2013/53/EU. Deze richtlijn is in hoofdzaak er op gericht het handelsverkeer tussen de lidstaten van de Europese gemeenschap te bevorderen. Hierin zijn onder meer eisen opgenomen met betrekking tot stabiliteit en constructie. Deze eisen zijn minimum eisen. De Richtlijn Pleziervaartuigen is opgenomen in de Nederlandse wetgeving en heet 'Wet pleziervaartuigen'.

SERIOUS YACHTS BRIGHTLY 1530

€ 1.340.000,- CE: A gekeurd, zeer luxe en in nieuwstaat verkerende Serious Yachts Brightly 1530 wordt geleverd met 1 Jaar Garantie en veel exclusieve opties.
Bouwjaar: 2017
Slaapplaatsen: 4
Ligplaats: In verkoophaven
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch