Specificaties:

Algemeen

Rompvorm
''Gejoggeld'' “Joggelen” is een bouwwijze waarbij een stalen plaat door 2 rollen wordt geduwd. Hierdoor verkrijgt de plaat een knik met opstaande rand, welke bij het lassen van een casco over de onderliggende plaat schuift. Deze bouwwijze is arbeidsintensief en geeft een romp veel stevigheid. Deze bouwmethode is relatief duur.
Besturing
Ook is het schip gemakkelijk te manoeuvreren doormiddel van de RMC afstandsbediening. Met Remote Motor Control (RMC) kunt u uw schip vanaf elke gewenste plek veilig en precies manoeuvreren. De draadloze afstandsbediening kan niet alleen uw boeg- en hekschroef bedienen, maar ook de hoofdmotoren voor- en achteruit inschakelen.
Ramen
Aluminium frame met dubbele beglazing.
CE
Ontworpen voor lange reizen waarbij de windkracht meer dan 8 op de schaal van Beaufort kan bedragen en de golfhoogte meer dan 4 meter kan zijn zonder dat het schip daardoor in de problemen komt, bijvoorbeeld op de oceanen.
Overig

Dit schip met vast stuurhuis is zeer compleet geleverd met o.a. thermopane beglazing, hydraulische boeg & hek schroef, generator set, LED verlichting, centrale verwarming en zeer modern en compleet navigiatiesysteem. 


Accommodatie

Materiaal, kleuren
Zeer exclusieve teak betimmering, met hoogwaardige afwerkingsdetails. De salon is voorzien van flat screen tv en zeer ruime salonbank
Gordijnen
Schip is voorzien van mooie gordijnen bijpassend bij de grijze bekleding.
Verblijfsruimtes
Het schip is voorzien van vast stuurhuis, het stuurhuis is voorzien van een royaal schuifdak en airco, tevens is de salon en de eigenaren cabine voorzien van airco. Voor het stuurhuis en de salon zijn zonneschermen gemaakt voor alle ramen en deuren.
Slaapplaatsen
3 ruime slaapvertrekken, 2 vertrekken zijn voorzien van twee persoons slaapplaats en 1 vertrek is voorzien van 4 éénpersoons slaapplaatsen.
TV
Samsung UE32D5700 flatscreen in VK met draaibare muurbeugel, 1x Samsung UE40D5700RS in salon met draaibare muurbeugel, 1x Samsung UE26D4003 in AK met draaibare muurbeugel. Satellietontvangst doormiddel van Raymarine STV 60
Kooktoestel & brandstof
Miele KM 6115
Overig

Schip is van alle gemakken voorzien, wasruimte met Miele wasmachine en wasdroger. Keuken met elektrische kookplaat, koelkast en oven. Badkamers met afsluitbare douche en vloerverwarming en een stuurhuis met zeer uitgebreide navigatie apparatuur, 2 raymarine beeldschermen en 2 gestabiliseerde nachtzicht camera's.


Motor, electra, water

Meetinstrumenten
Beide motoren zijn voorzien van eigen toerenteller, oliedrukmeter en temperatuurmeter.
Bedieningspaneel
AC en DC monitor, hierop is goed af te lezen of er landstroom binnenkomt en of de accu's geladen worden, hoeveel ampere en of de omvormer automatisch inschakelt als de landstroom afgeschakeld wordt.
Dynamo
Beide motoren zijn voorzien van dynamo
Watersysteem
Hydrofoor
Warm water
Kabola HR400 tapspiraal
Vuilwatertank & materiaal
Met analoge meter op Dashbord
Walstroom
Walkabel incl. scheidingstrafo Victron 3600
Voltmeter
Vetus
Watertankmeter
Analoge meter op Dashbord

Tuigage

Strijkinstallatie
Mast is hydraulisch strijkbaar

Navigatie en electronica

Roerstandaanwijzer
Op Raymarine Smartpilot ST8002
Overig

Schip is tevens voorzien van verschillende camera's

1x Raymarine Cam 220 (machinekamer)

2x Raymarine M625 Thermal Camera (In mast)


Uitrusting

Ankerlier
Lofrans, met afstandsbediening
Stootwillen, lijnen
Complete set aanwezig
Buitenkussens
Voorop het schip is een rondzit welke is voorzien van kussens en afdekzeilen. Op het achterdek is tevens een rondzit voorzien met bruin/wit gestreepte kussens. Voor op het dek is nog een demontabel ligbed aanwezig.
Dekzeil(en)
Gehele achterdek is voorzien van zeer exclusieve tent (nieuw 2019) gemaakt van Sunbrella kleur donkerblauw. Deze tent is voorzien van RVS buizenframe welke demontabel is. Alle ramen van salon en stuurhuis zijn afsluitbaar door de bijpassende zonneschermen.
Zwemtrap
De zwemtrap is demontabel en uitklapbaar aan zowel stuurboord als bakboordzijde. RVS voorzien van teaktreden.
Zeerailing
Zeer stabiele RVS railing voorzien van een hoogwaardige houten handloop.
Bijboot
Schip is voorzien van 2 hoogglans gepolijsten bijboot steunen op maat gemaakt voor een Pirelli J29. Deze Pirelli is nieuw verkrijgbaar.
Davits
WD600 Steelhead kraan op voordek, Ca. 350 kg. Besenzoni PI358 gangway op achterdek
Overig

Voor mediteraans afmeren is een Besenzoni gangway gemonteerd, hier kan tevens een bijboot mee worden gelift.


Veiligheid

Waterdichte deur
Machinekamer deur
Overig

Schip voorzien van alle benodigde veiligheidsmaatregelen.


PASTERKAMP - ZUIDERZEE KOTTER PASSAAT 60 VAST STUURHUIS

€ 885.000,- Inruil mogelijk! De Passaat 60 is een prachtig gelijnd schip door de gejoggelde rondspant romp. Het schip is uitgevoerd met exclusieve opties en CE-A!
Bouwjaar: 2012
Slaapplaatsen: 8
Ligplaats: Bestboats Roermond
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch