Specificaties:

Algemeen

Ramen
Ruitenwissers RocaW25
CE
Ontworpen voor zeereizen tot windkracht 8 op de schaal van Beaufort en een golfhoogte van maximaal 4 meter, bijvoorbeeld op zee.
Overig

De Marex 375 is volledig afsluitbaar dankzij een grote aluminium schuifpui en een handbediend polyester schuifdak. Zo ontstaat een schip die enorm praktisch is in het gebruik. Bij mooi weer kunnen dak en pui open, bij minder weer is alles met een handomdraai weer dicht. Dit maakt de boot ook zeer geschikt om te varen op zee met meer golfslag. 


Accommodatie

Materiaal, kleuren
Modern interieur met grijze stoffen bekleding bij de eethoek
Gordijnen
Grijs
Slaapplaatsen
De middencabine is enorm groot, met een aantrekkelijke en bruikbare indeling. Men komt binnen in een ruime kleedkamer met een aparte garderobe bestaande uit laden, kasten en rekken. Grote ramen en patrijspoorten gaan gemakkelijk open, waardoor het interieur met veel licht wordt voorzien. Drie patrijspoorten zorgen voor een goede ventilatie en de verlichting is eersteklas kwaliteit. De voorkajuit is voorzien van een ruim frans bed.
TV
Tv-antenne met tv-aansluiting
Kooktoestel & brandstof
Smew
Overig

Het hele leefgedeelte begeeft zich op één niveau, van zwemplateau, kuip, salon kombuis en stuurstand. Via slechts 3 treden bereikt men de hutten en natte cel.Stahoogte luifel               2,14mStahoogte Salon             1,96m Stahoogte keuken           1,95m Stahoogte midden kajuit 1,93mStahoogte toilet               1,91m 


Motor, electra, water

Watersysteem
Hydrofoor
Warm water
Boiler 60 liter Quick B3, welke wordt verwarmd door de motor tijdens het varen en via 220 volt is het schip aan de walstroom aangesloten. FLB36012S000A00
Watertank & materiaal
2 x 175 liter
Watertankmeter
Volvo Penta digitaal scherm
Overig

- Defroster 10kW    QL 21621762 / 21621755- Brandalarm in de cabines Sentek HS-103- camera achterin 


Uitrusting

Ankerlier
Afstandsbediening
Stootwillen, lijnen
Volledige set
Buitenkussens
Grijs
Zwemtrap
Geïntegreerd in het zwemplateau
Zwemplatform
Volledig teak
Zeerailing
RVS
Overig

De kuiptent kan gemakkleijk worden gesloten door de verticale opbergkasten te openen en de kuiptent er uit te schuiven en sluit rond de cockpit als een gordijn.


MAREX 375

€ 348.500,- Dit prachtig gelijnde schip is uitgevoerd met een praktische, ruime indeling en een ruime salon met keuken, 2 slaapcabines, separate douche en toilet.
Bouwjaar: 2019
Slaapplaatsen: 4
Ligplaats: Bestboats Roermond
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch