Specificaties:

Algemeen

Ramen
Enkelglas, het jacht is voorzien van grote raampartijen. Vanuit de cockpit heeft u 360 graden zicht
Doorvaarthoogte normaal
5,01 m met de mast
CE
Ontworpen voor zeereizen tot windkracht 8 op de schaal van Beaufort en een golfhoogte van maximaal 4 meter, bijvoorbeeld op zee.
Overig

Prachtig gelijnd sportjacht met veel ruimte aan boord en 2x Volvo Penta D11 670 pk motoren! De indeling van dit jacht is bijzonder te noemen en de ruimte is optimaal benut. Te beginnen met het achtdek. Deze is ingericht als lounge-ruimte waar u culinair kunt genieten door de aanwezigheid van de koelkast en grillplaat. Het jacht heeft een hydraulisch zwemplateau waardoor u moeiteloos een tender boot mee kunt nemen, zonder Davits te gebruiken. De buitenkussens zijn vernieuwd in 2020. Vanuit het verlengde van het zwemplateau, loopt u de salon in welke is ingericht met een chique, hoogwaardig en comfortabel interieur. In het voorschip bevindt zich de luxe Master Bedroom, met een ensuite badkamer. De slaapkamer is voorzien van onder andere een TV en geluidsinstallatie. Daarnaast zijn er nog 2 x 2-persoonshutten aanwezig én een aparte ruimte met slaap- / verblijfsruimte voor de crew. Dit jacht garandeert een spectaculair vaarseizoen met veel watersportplezier! 


Accommodatie

Materiaal, kleuren
Het interieur is voorzien van kersenhout, de bekleding is van allemaal in de kleur grijs. Het keukenblad is gemaakt van een donkere kleur steen.
Gordijnen
Witte luxaflex gordijnen
Verblijfsruimtes
Als u aan boord stapt komt u op het achterdek van het jacht terecht waar het zwemplateau is, welke hydraulisch omlaag kan zakken zodat de tender hierop kan varen. Hierdoor zijn geen Davits meer nodig. Verder is er nog een U-vormige hoekbank, hierbij zit aan de bakboordzijde een koelkast en een grillplaat. Als u de salon binnenstapt ziet u aan bakboordzijde de koelkast, tv, dvd speler, ijsblokjes maker en servies. Aan stuurboordzijde is een bank aanwezig en de cockpit.
Hutten
In het voorschip is een master bedroom met een eigen badkamer, Samsung TV, geluidsinstallatie, opbergruimte en vloerbedekking. De 2 andere hutten delen samen een badkamer. De ene hut is voorzien van een 2-persoons bed, opbergruimte, vloerbedekking en een tv. De andere kamer is voorzien van 2 één persoon bedden, opbergruimte, vloerbedekking en een tv. Aan de van het jacht heb je nog een slaapplek voor een eventuele crew. Deze ruimte beschikt over een bed en wc.
Stahoogte
Stahoogte in salon is 230 cm en in de slaapkamer 190 cm
TV
32'' TV in salon - 22'' TV in Mastercabin incl. Fusion RA200 - 19'' TV's in bakboord en stuurboord cabine
Kooktoestel & brandstof
Elektrische kooktoestel van het merk Smeg, buiten is er een grillplaat aanwezig.
Overig

Zanussi wasdroogcombinatie bij de slaaphutten. 


Motor, electra, water

Vermogen
2x 670 pk, totaal 1340 pk
Aantal identieke motoren
De Volvo Penta D11 is een zescilinder lijnmotor van 10,8 liter met common-rail brandstofinspuiting, bovenliggende nokkenas en een twin-entry turbo met watergekoeld uitlaatspruitstuk. Dit draagt ​​bij aan een uitstekende bedrijfseconomie en dieselprestaties van wereldklasse, gecombineerd met lage emissies.
Watersysteem
Hydrofoor
Warm water
warm water wordt aangedreven door de draaiende motor of door een electrisch systeem.
Vuilwatertank & materiaal
Het jacht heeft een vuilwatertank met de inhoudt van 100 liter.
Serienummer
port engine 7011266893 Stb engine 7011266882

Navigatie en electronica

Roerstandaanwijzer
Garmin GHC10

Uitrusting

Ankerlier
Lewmar
Stootwillen, lijnen
Gehele set aanwezig
Buitenkussens
Nieuwe buitenkussens 2020 in de kleur grijs
Zwemtrap
RVS aan de achterzijde van het zwemplateau
Zeerailing
Volledig rondom RVS
Overig
  • Uitklapbare teak kuiptafel, elektrisch verstelbaar in hoogte

  • Tender Launch Systeem

  • Passerelle 2.5 meter

  • Onderwaterverlichting

  • Uitschuifbaar zonnescherm voor het achterdek

FAIRLINE TARGA 50

€ 489.000,- Deze Fairline Targa 50 heeft een luxe en moderne uitstraling. Daarnaast een groot vaarvermogen van 2x Volvo Penta D11 670 pk motoren!
Bouwjaar: 2013
Slaapplaatsen: 6
Ligplaats: Omgeving Roermond
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch