Specificaties:

Algemeen

CE
Ontworpen voor het varen in kustwateren, riviermondingen, baaien, meren en rivieren tot en met windkracht 6 op de schaal van Beaufort en een golfhoogte van maximaal 2 meter.
Overig

Nieuwe set uit 2021, direct uit voorraad leverbaar. De Highfield Sport 420 is een compacte RIB ideaal als een cruise RIB of een luxe tender. De flexibiliteit en aanpasbaarheid van de Sport stelt u in staat om ofwel een praktische familievriendelijke RIB of een luxe tender naar uw eigen individuele wensen te creëren en u kunt er zeker van zijn dat uw Sport is gebouwd om lang mee te gaan en is gespecificeerd met de Britse weersomstandigheden in het achterhoofd. De SP420 is voorzien van een ingebouwde brandstoftank, een anti-slip dek en een dead rise van 20°, zodat u zelfs de ruigste omstandigheden met vertrouwen kunt trotseren. Naast de standaard functies, EVA teak, uitstekende kwaliteit diamant gestikte bekleding en zonnedek kunt u genieten van uw tijd op het water. Met de ondoordringbare kwaliteiten van deze aluminium romp, zijn er geen zorgen over gelcoat scheurtjes of het ophalen van de boot op de trailer.

Alle Highfield Sports zijn licht in gewicht waardoor ze gemakkelijk te slepen, te water te laten en te herstellen zijn. De romp van de SP420 is gebouwd met 3mm dik gepoedercoat aluminium. De buizen zijn gemaakt van 1100 dtex gecoate stof. Standaard uitrustingValmex PVC buismateriaalGelaste nadenKeuze van interne lay-outStuurconsoleGeïntegreerde achterbank met kussenGeïntegreerde 50L brandstoftank Hijspunten en sleepogenZelflozend dekDek met geborsteld schuim teak effectZware stootlijstKielbeschermer over de gehele lengteHighfield droogzakVoetpomp, set roeispanen en noodreparatiesetElektrisch pakket voor boot en console

Optionele uitrustingKoolstof dashboard voor consoleAfdekzeil voor bootBiminiZonnedekORCA Hypalon tube materiaalSkipaal 


HIGHFIELD SPORT SP420

€ 25.115,- Boot is vaarklaar en uit voorraad leverbaar.
Bouwjaar: 2021
Slaapplaatsen: 0
Ligplaats: Roermond Bestboats
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch