Specificaties:

Direct uit vooraad leverbaar!!

Algemeen

CE
Ontworpen voor het varen in kustwateren, riviermondingen, baaien, meren en rivieren tot en met windkracht 6 op de schaal van Beaufort en een golfhoogte van maximaal 2 meter.

Motor, electra, water

Overig

Yamaha F150DETXGeavanceerde technologie voor optimaal vaarplezier!De legendarische F150 zorgt met zijn slanke looks en geweldige functies ervoor dat u volledig kunt ontspannen op het water dankzij de geavanceerde technologie die zorgt voor schone, efficiënte en economische prestaties.De techniek omvat een geavanceerde dubbele bovenliggende nokkenas (DOHC) en speciale in- en uitlaatsystemen voor een optimaal verbrandingsproces. Het robuuste 8-tands schakelmechanisme zorgt voor soepel schakelen en een lange levensduur, en een speciaal ontworpen kap om water nog efficiënter op te vangen en af te voeren.Dankzij diverse andere unieke kenmerken, zoals variabel sleeptoerentalregeling, ons Power Trim & Tilt systeem met groot bereik en Yamaha’s optioneel Y-COP beveiligingssysteem met afstandsbediening, biedt deze nieuwe buitenboordmotor optimaal gebruiksgemak.


Uitrusting

Stootwillen, lijnen
complete set in aflever pakket
Buitenkussens
Witte buitenkussens met diamant stiksel
Overig

Grijs EVA teak in kleur grijs met zwarte voegen. 


HIGHFIELD SPORT SP650

€ 65.886,- Deze geheel nieuwe Highfield Sport SP 650 is bij bestboats geheel vaarklaar uit voorraad leverbaar. meer info over Highfield Boats:
Bouwjaar: 2021
Slaapplaatsen: 0
Ligplaats: Roermond Bestboats
INTERESSE?
Neem contact op met Arie
+31 (0)6 1379 0509

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch