Restaurant | Werkplaats | Zeilmakerij | Scheepstimmerhuis | Boat service
Multifunctionele Jachthaven ’t Leuken

Wij maken uw watersportrecreatie compleet!

Recreëren bij Jachthaven ’t Leuken betekent dat u alle voorzieningen direct bij de hand heeft. De jachthaven vormt niet alleen de toegangspoort tot een riant vaargebied. Ze herbergt ook alle faciliteiten die u wenst rond uw watersportrecreatie. Ook voor de aanschaf van benodigdheden en accessoires, reparatie, onderhoud of aanpassingen aan uw boot hoeft u de haven niet uit. Van onderhoud tot reparatie is voor elke discipline een specialistisch vakman aanwezig.

Jachthaven ’t Leuken

De omgeving van Jachthaven ’t Leuken is zelfs voldoende uitgerust om er een complete watersportvakantie door te brengen. Naast 450 ligplaatsen biedt Valckx Watersport de mogelijkheid tot winterstalling. Er is een sfeervol café/restaurant met ijssalon en terras en een supermarkt. In de directe omgeving bevinden zich ook een dagstrand en een zwembad voor kinderen en volwassenen.

Jachthaven ’t Leuken wordt omgeven door een rijke natuur en biedt direct toegang tot een uitgestrekt vaargebied. De haven beschikt over een hellingsteiger en een hijskraan om boten tot tien ton in en uit het water te tillen. Beschikt u niet over een eigen boot, dan kunt u die huren. De haven is voorzien van toilet en douchegelegenheid. In de hele haven kan men gebruik maken van een wifi-internetverbinding. .

Watersportwinkel

Valckx Watersport beschikt over een watersportwinkel, waar u terecht kunt voor al uw “musthaves” van JOBE, van tubes tot wakeboard, van zwemvest tot complete ski- uitrusting. Verder vind u in de winkel alle benodigde onderhouds- service- en poetsproducten.

Loungeboot

Bij Valckx Watersport is het tevens mogelijk een loungeboot te huren.

2 uur € 90,-
4 uur € 125,--
8 uur € 215,--

In de gehele haven kunt u (tegen betaling) gebruik maken van het internet via WiFi

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch